Dikkere lippen met Venom Flash van DuWop?

Ik heb al heel wat gelezen over de DuWop Venom Flash in magazines, op blogs,… super veel vrouwen zweren bij dit product. Daarom was ik erg benieuwd naar wat het nu juist doet. Dit is wat er op de verpakking staat: ‘Spicy gloss with gold shimmer that enhances lip color and shape.’ De gloss maakt je lippen dus voller en volgens het merk krijg je er zelfs lippen zoals Angelina Jolie van. Me want!

 

Wat me opvalt als ik het doosje open doe, is dat de gloss zo klein is. Wow, 3 ml is echt super klein! Ik dacht echt dat de gloss dezelfde grootte zou hebben als het doosje waar het in zit. Niet dus, het is een klein glazen flesje. De gloss zelf ruikt naar kruidige  kaneel wat ik op zich wel fijn vind.

 

Wanneer ik de gloss aanbreng op mijn lippen, voel ik meteen een tintelend gevoel. ‘Venom’ betekent eigenlijk ‘iets giftig waar je van opzwelt’. Natuurlijk zit er niets giftig in ( het is meer als grap bedoelt) maar je lippen zwellen er wel van op. Het is net alsof je door een wesp  bent gestoken Laughing Het tintelend gevoel duurt ongeveer zo’n tien-tal minuten en daarna voelt het gewoon als een gloss aan. Ik krijg er helaas geen lippen van zoals Angelina Jolie maar ze hebben wel een mooie, rode kleur gekregen. En ze zijn ook wel wat volumineuzer geworden. Niet opvallend ( mijn vriend heeft het in ieder geval niet opgemerkt) maar ik zie toch een klein verschil.

 

Zo zien mijn lippen eruit na gebruik.

Ik vind de gloss eigenlijk echt héél duur : €18 voor 3ml. Het flesje is zo klein en als je een fervente gloss- smeerder bent, dan doe je er volgens mij niet erg lang mee. Op zich doet het zijn werk wel: hij maakt je lippen voller ( niet overdreven maar je ziet wel iets) en roder ( geeft een fantastisch mooie kleur) maar voor €18 voor zo’n mini gloss verwacht ik toch wel lippen zoals Angelina. Laughing

 

Zou ik Venom Flash nog eens kopen? Euhm, nee, ik denk het niet. Ik ben geen fan van het tintelend gevoel en het resultaat is ook niet spectaculair. De prijs vind ik ook te duur voor wat het is…

Hebben jullie ervaring met de Venom Flash? Zoja, wat vinden jullie ervan?♥ Sofie

 

Venom Flash van DuWop is verkrijgbaar bij Cosmeticary.