VOOR ALLES EEN EERSTE KEER: DE BABY CARRIER

geleden
baby carrier
baby carrier
baby carrier
LEOPARD BABY CARRIER ARTIPOPPE
RUSTY COAT GERARD DAREL
FRINGED JEANS LEVI'S
WHITE LOAFERS NINA RICCI
MONET BAG LOUIS VUITTON
TAUPE SUNNIES SUN BUDDIES

Iedereen heeft het wel: een lijstje van dingen die je jezelf gewoon nooit van je leven ziet kopen of dragen. In mijn top-3: een bakfiets, Buffalo plateau schoenen (yep, ze zijn terug!) en een fluwelen tracksuit met stras (voor eeuwig enkel voor Paris Hilton). En eerlijk is eerlijk, tot voor kort stond ik ook niet bepaald te springen om een baby carrier aan mijn must-buy baby lijstje toe te voegen. Want hoe praktisch sommige items ook mogen zijn, als ze je outfit van de dag om zeep helpen is er toch helemaal niets aan? :)

Dus toen ik de baby carriers van Artipoppe was ik super blij om m'n mening te kunnen herzien! Ze hebben alle praktische voordelen van een gewone carrier (vrije armen! direct contact met je mini! perfect om te reizen met een baby!), maar ze zijn ook nog es heel mooi om naar te kijken. De prints gaan van classic leopard tot meer exotische patronen, allemaal gemaakt van de meest luxueuze stofjes (de mijne is van katoen en zijde). Ik combineerde de carrier met m'n ruffled jeans, een losse jas en mijn nieuwe favo loafers, en was heel happy met het resultaat. :)

 

Is een baby carrier jouw ding? Vind je dat een mooie uitvoering het verschil maakt, of vind je hem nog altijd moeilijk in te passen in je outfit van de dag?

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Comments